Back Pain & Slipped Disc

Time for me to share another greatness of Premium Beautiful

Suffering from back pain or slipped disc?

These are some of the testimonials from Premium Beautiful customers and agents that had suffered from back pain and slipped disc…

From CDM Salha Zain:

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

From Norshidah Kamarudin:

Mengimbau sejarah kesakitanku..6 months before my wedding…!!! Just imagine with loads of wedding stuff to settle on my own and it happened when I was ironing my shirt (nak pegi keje masa kat umah mak) then tetibe terbersin and I ter-twist pinggangku ala2 nak menyabit gitu..alah macam orang main golf tengah nk swing kayu golf dia tu kan..haa gitulah mak terbersin penuh aksi uols..!! ambik ko pastu terus takleh bergerakkkk…!!!! beraksi sangatkan…?! Sepanjang2 kesakitan tu kene tunggu adikku balik dari kerja utk hantar ke hospital time tu.

sampai kat Hospital Columbia Asia Seremban terus masuk emergency sebab tak boleh nak jalan..nak turun ketepun berdukung sebab tak boleh nak luruskan badan langsung…imagine…!!! terasa OKU jap..lagi2 kene duduk kat wheelchair..aduss malu mak!… time paling hazab masa nurse mintak naik atas bed sebab nak cucuk painkiller terus kt lower back tuh coz I was crying and crying everytime nak bergerak..haruslah admit ke ward kan..!! after siap xray then MRI then blood test n blablabla of testing..I was diagnosed having sciatica at L5S1 then di-upgrade as disc herniation ..ape kebendanya nombor tuh…? its the location of the disc yang affected..so mine kat lumbar spine..!!! hazabbb

So I did my reasearch on this pain and refer few of orthopedic and surgeon coz doctor yang ni cakap tak yah operate, yang ni suh replace disc to artificial disc lah, ada doc suh remove the disc terus pun ada…!!! Operate is my last resort..kalau dah tak boleh jalan due to this pain then I have to surrender..mana tak takot..? my disc yg affected tu sangat dekat dgn nerve okeyy.. if stupid mistakes happened masa tengah operation tu could make me paralyzed…? ohh nonononno..katelah hape doc,saya takmo takmo takmo…risky! takotttt..!!

But I didn’t duduk diam2 dan berserah pasrah dah nasib ku kene disc problem ni..It is not a minor pain ye korang…!! when its strikes that’s it…!! mulalah nak gerak sikit pun SAKIT….!!!dengan sengal2 yg tak tau nak buat camane utk kurangkan..been thru loads of treatments such as the common physiotherapy sessions yang akan letak kita on machine yang ada vibration effect utk lancarkan aliran darah (tak ingat nama machine tu dah) then put on InfraRed machine kaler merah yang panas diarahkan ke area yang kita sakit and mesti buat some exercise utk kuatkan muscle on every session..

tell u the truth, the pain just gone for few hours then it comes back..!! I don’t know about others, but to me it doesn’t work..tak ingat dah berapa lama i’m on physio treatment..ada berbulan2 jugak sampai satu tahap rasa penat ulang alik pegi hospital je then sampai rumah, sakit balik..!serupa tak yah pegipun takpe..dahla mahal per sessionkan..nasiblah company cover physioterapi..kalu tak hancuss bajet ahkak kikiki..so i try pulak urut2 traditional..ada yang melegakan tak kurang jugak yang menambahkan sakit sampai berhari2 nak jalanpun macam orang tua okeyyy..urghhhh my life was horrible time tuh…!!!!!

untillah I found about this Premium Beautiful corset can loose weight and also relieved back pain….!!! waaaaaaa i need this i need this…!! Maka tanpa pikir panjang, I just bought coz my aim is nak kuruskan badan, kurangkan berat utk treat my slipped disc issue nih…tak sesabar dah..!!

almost a year dah pakai premium beautiful corset and this is how i feel:-

  • mula2 pakai rasa sakit sket tapi CDM Mai cakap that’s normal sebab FIR tengah bertindak dgn badan kita and sedang meng-adjust tulang belakang kita..so haruss mak bersabarrrr..!!
  • dalam material Premium Beautiful dah disulam dengan Far Infra Red Rays (FIR)..ibarat mak mengangkut machine infrared tu kat belakang..tak ke melegakan tuh? I think the FIR yg betul2 melegakan back pain nih..seriously!!
  • everytime sakit bila pakai je premium beautiful mesti rasa lega sesangatttttt….!! terasa darah mengalir esp kat tempat yang sakit tu la kannn
  • postur badan semakin improve..tak bongkok lagi..Alhamdulillah
  • sengal2 kat belakang bahagian atas berkurangan sesangat…kalau tak memang suke sesengal sesukes hatis dia jessss..!!! esp kat part tulang belikat tu..fuhhhh memang lega…!!
  • i can drive balik..dulu masa sakit sedang bersarang, tak boleh drive lelama sketpun…Now siap dah boleh drive sendiri sampai ke Melaka nun…ok je for long distance journey
  • yang paling best, dah boleh Solat macam biasa..dah boleh rukuk dan sujud dan duduk tahiyat sempurna without pain…Syukur Alhamdulillah…!!! Allah beri peluang utk beribadat lagi..Alhamdulillah…!!
  • 8 bulan pakai Premium Beautiful..I lost 30 kg…!!! dari takda pinggang dah ada pinggang…dari size xxl turun ke L..perubahan yang memang bestttt…!! yg dinanti nanti bertahun lamanya….!!

With 2k that I’ve spent investing buying Premium Beautiful sangatlah berbaloi2 kalau nak dibandingkan dengan Back Pain that I’ve gone thru and RM15k++ spent to treatment yg temporary relieve saje..corset ni kita pakai at least 8 jam sehari so setiap kali pakai, kita boleh treat our back pain, darah sentiasa lancar and kita boleh protect tulang belakang from further injuries..Slimming is BONUS from wearing it 8 hours consistently daily..!! best kan best kan…???!!!!

Premium Beautiful consist of 7 memory wires that helps to support your back bone. It is created in a way that it follows your body shape thus it gives full support to your back.

Premium Beautiful is the only corset in the world that is certified by 3 International Chiropractic Associations

Premium Beautiful has helped many women and men (yes, men) to overcome back pain and slipped disc.

It might be able to help you too!

Call me and let’s meet up.

zahureen@gmail.com

012 284 5882

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s